Har du en trasig vitvara eller är på jakt efter en ny?

Holmgrens säljer, reparerar, utför fullservice och installationer på vitvaror både inom och efter garantitiden. Vi på Holmgrens Väst är auktoriserade för ett flertal fabrikat och är dessutom miljöcertifierade enligt ISO 14001. När det kommer till vitvaror för kök, badrum och tvättstuga är vi en trygg och kunnig partner att luta sig mot.

Ett service besök kostar 1675:- inkl moms, då ingår en timmes arbete samt resan inom 30 km ifrån Partille där vi utgår. Övrig tid, eventuella reservdelar samt extra km-debitering (19:-/km ink moms) tillkommer.

Rut-avdrag kan nyttjas om så önskas, då blir första debiteringen 1181:- istället (50% avdrag på arbetskostnaden dras av)

Vitvaror för dina behov & önskemål

Är du förtjust i den senaste tekniken eller älskar den gamla klassiska designen på dina vitvaror? Hos oss på Holmgrens Väst har du oändliga valmöjligheter av vitvaror för kök och badrum. Du kan fritt välja utförande, färg och mått bland våra leverantörer. Vi har vitvaror till omedelbar försäljning, dock i begränsad omfattning. Har vi inte det du söker på lager kan vi självklart beställa och leverera till dig. Och behöver du hjälp med att välja vitvaror ställer vi gärna upp som smakråd.

Hos oss hittar du bland annat:
  • Tvättmaskiner
  • Diskmaskiner
  • Kylskåp
  • Mikrovågsugnar
  • Köksfläktar
  • Frysskåp

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du köpa nya vitvaror eller är dina befintliga i behov av service eller reparation? Vänd dig till oss på Holmgrens Väst så hjälper vi dig! Vi verkar inom Göteborg, Mölndal, Lerum, Kungälv, Öckerö, Kungsbacka, Härryda, Stenungsund – med flera. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan och du kan även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så snart vi kan!

Exempel på våra kunder inom vitvaror

Förbo

Förbo är sedan lång tid tillbaka en viktig kund för oss aseende försäljning, service och reparation inom, vitvaror, tvättstugor och värmepumpar. Förbo ägs av fyra kommuner och består av olika bostäder och producerar samt utvecklar ständigt nya boendeformer. Förbo har också kommersiella lokaler.

Ernst Rosén

Ernst Rosén är ett privatägt fastighetsbolag med hög kundnöjdhet. Det är ett spännande bolag som hela tiden utvecklas. Holmgrens har under en längre tid haft hand om företagets service, inköp och reparation av vitvaror och tvättstugor.

Exempel på några av våra leverantörer och samarbetspartners inom vitvaror