Reparation och service på värmepump

Ibland kan ditt värmesystem krångla. Temperaturen kan vara för låg eller hög, värmepumpen kan föra oljud, en säkring kan ha gått, värmepumpen kanske rent utav har slutat gå. Den kan också läcka vatten eller sakna tryck och lukta bränt.  I många av dessa fall larmar värmepumpen med en felkod. Då kan det vara bra att kontakta oss för en felsökning.

 

Under en felsökning försöker vi hitta felet genom att testa elanslutning och funktioner. När vi kommit fram till vad som är trasigt, lagar vi värmepumpen på plats om möjlighet finns. Annas återkommer vi med reservdelar från vår reservdelsbutik i Partille.

Även om värmepumpen inte är trasig kan service och underhåll behövas. Våra erfarna och kunniga tekniker/montörer hjälper er med detta. Service innebär att vi kontrollerar tryck, filter och säkerhetsventiler och eventuellt byter trasiga delar m.m. Hur ofta vi gör ett servicebesök beror på hur avtalet ser ut.

Vänd dig till oss
Ska du köpa en ny värmepump eller behöver du service på din befintliga värmepump? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Holmgrens Väst. Vi verkar inom Göteborg, Mölndal, Lerum, Kungälv Öckerö, Kungsbacka, Härryda, Stenungsund – med flera. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan och du kan även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så snart vi kan!

Ett grundbesök kostar 2125 kr inklusive framkörning inom 30km samt moms