Ska du köpa värmepump?

Är du på jakt efter en ny och energisnål värmekälla? Luft- och luft/vatten-värmepumpar utvinner energi från utomhusluft och omvandlar det till värme och varmvatten inomhus. Bergvärme utvinner istället från jorden och frånluftsvärmepumpen tar från befintlig luft i fastigheten.

 

Du kan välja mellan bergvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluftsvärmepumpar. Vilken typ av värmepump du väljer, beror på vilket behov du har för ditt hus eller fastighet. Kontakta oss så berättar vi mer om skillnaden och hjälper dig vid köp och installation.

Om du ska byta ut din gamla frånluftsvärmepump till en ny hjälper vi dig både att installera produkten och att utföra en grundlig rengöring av dina ventilationskanaler.

Vi är fullserviceparner för tre av de största aktörerna inom området. IVT, NIBE och Mitsubishi. Vi har en egen avdelning inom värmepumpar där kunnig och utbildad personal jobbar för att hitta den bästa lösningen för dig samt hjälpa dig installera din nya värmepump. Vi säljer dessutom reservdelar till många fabrikat i vår reservdelsbutik i Partille.

Läs mer om vad vi erbjuder inom värmepumpar för respektive partner:
NIBE
IVT
Mitsubishi

Vår partner inom värmepumpar Nibe  Vår partner inom värmepumpar IVT  Vår partner inom värmepumpar Mitsubishi

Vänd dig till oss
Ska du köpa en ny värmepump eller behöver du service på din befintliga värmepump? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Holmgrens Väst. Vi verkar inom Göteborg, Mölndal, Lerum, Kungälv Öckerö, Kungsbacka, Härryda, Stenungsund – med flera. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan och du kan även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så snart vi kan!