Värmepumpar – Försäljning & service

Holmgrens Väst är din fullservicepartner inom värmepumpar. Vi är auktoriserade för ett flertal fabrikat och säljer, reparerar, utför service och installationer både inom garantitiden och efter garantitidens utgång. Vi finns med dig inför ditt köp av värmepump, till långt efter för utförlig service. När det kommer till värmepumpar vet vi allt som är värt att veta.

Våra partners

Vi utför installation, reparation och service av alla typer av värmepumpar i nära samarbete med NIBE, IVT och Mitsubishi. Vi är serviceombud för dessa företags värmepumpar, vilket betyder att våra servicetekniker får fortlöpande utbildning avseende deras produkter. Vill du läsa mer om köp av ny värmepump från någon av våra partners, klicka här.

Vår totalservice innefattar:
  • Serviceavtal
  • Garantiservice
  • Reparation av försäkringsskador
  • Förebyggande underhåll
  • Service efter garantitidens utgång

För att läsa mer om hur vi arbetar med service för värmepumpar, klicka här.

 

Vänd dig till oss

Är du i behov av att köpa en ny värmepump, eller önskar du service på din befintliga? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Holmgrens Väst. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär, så återkopplar vi så snart som möjligt.

Exempel på våra kunder inom värmepumpar

Öckerö Kommun

Vi utför service, reparation, underhåll och årliga kontroller för kommunenens värmepumpar inom barnomsorg, skolor och flerfamiljshus.

Brf Båtsmanstorpet i Härryda

Den här kunden hjälper vi med frånluftsvärmepumpar, där utför vi installationer, reparationer och underhåll.

Exempel på några av våra leverantörer och samarbetspartners inom värmepumpar