Ska du köpa en ny värmepump?

Holmgrens Väst är din fullservicepartner inom värmepumpar. Vi är auktoriserade för ett flertal fabrikat och säljer, reparerar, utför service och installationer både inom garantitiden och efter garantitidens utgång. Vi finns med dig inför ditt köp av värmepump till långt efter för grundlig service.

När det kommer till värmepumpar vet vi allt som är värt att veta. Och om det skulle vara något som vi inte vet, då tar vi reda på det.

Våra partners

Vi utför installation, reparation och service på alla typer av värmepumpar i nära samarbete med NIBE, IVT och Mitsubishi. Vi är serviceombud för dessa företags värmepumpar, vilket betyder att våra servicetekniker får fortlöpande utbildning avseende deras produkter och håller sig uppdaterade på vad som gäller.

Vår totalservice innefattar:
  • Serviceavtal
  • Garantiservice
  • Reparation av försäkringsskador
  • Förebyggande underhåll
  • Service efter garantitidens utgång

 

Vänd dig till oss

Ska du köpa en ny värmepump eller behöver du service på din befintliga värmepump? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Holmgrens Väst. Vi verkar inom Göteborg, Mölndal, Lerum, Kungälv Öckerö, Kungsbacka, Härryda, Stenungsund – med flera. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan och du kan även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så snart vi kan!

Exempel på våra kunder inom värmepumpar

Öckerö Kommun

Vi utför service, reparation, underhåll och årliga kontroller för kommunenens värmepumpar inom barnomsorg, skolor och flerfamiljshus.

Brf Båtsmanstorpet i Härryda

Den här kunden hjälper vi med frånluftsvärmepumpar, där utför vi installationer, reparationer och underhåll.

Exempel på några av våra leverantörer och samarbetspartners inom värmepumpar