Behöver du en ny tvättstugeutrustning?

Behöver du köpa nya maskiner till föreningens eller fastighetens tvättstuga eller är era befintliga i behov av reparation? Vi på Holmgrens Väst är auktoriserade för ett flertal av marknadens fabrikat. Vi erbjuder försäljning, reparation samt service och installationer såväl inom garantitiden som efter. Med vår kunskap och erfarenhet är vi det självklara valet för dig som vill ha bästa möjliga service och resultat.

Vårt arbete med tvättstugor

När det är dags att byta utrustning i er tvättstuga kan vi hjälpa till. Vi utför allt från enstaka utbyten av exempelvis en tvättmaskin till totalrenovering av hela tvättstugan. Med en modern maskinpark i tvättstugan får ni en mycket lägre driftkostnad (för el- och vattenförbrukning). Vi samarbetar med de tre ledande fabrikaten på marknaden: Miele, Podab och Electrolux (Wascator).

Vi hjälper dig med att:
  • Byta maskiner
  • Totalrenovera tvättstugan
  • Köpa nya maskiner
  • Hyra maskiner
  • Olika finansieringsmöjligheter till dina nya maskiner

 

Hör av dig till oss

Lägg föreningens tvättstuga i våra trygga händer. Vid funderingar inför köp och önskan om reparation av din tvättmaskin är du välkommen att kontakta oss. Vi verkar inom Göteborg, Mölndal, Lerum, Kungälv, Öckerö, Kungsbacka, Härryda, Stenungsund – med flera. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan och du kan även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så snart vi kan!

Exempel på våra kunder inom tvättstugor

Bostadsrättsföreningar

För ett flertal olika BRF:er i närområdet levererar, installerar och reparerar vi tvättstugor och dess utrustning och har gjort under flera år.

Fastighetsägare

För ett flertal olika fastighetsägare i närområdet levererar, installerar och reparerar vi tvättstugor och dess utrustning och har gjort under flera år.

Exempel på några av våra leverantörer och samarbetspartners inom tvättstugor