Tvättstugeutrustning

Behöver du köpa ny tvättmaskin till din tvättstuga, eller är din befintliga i behov av reparation? Vi på Holmgrens Väst är auktoriserade för ett flertal av marknadens fabrikat. Vi erbjuder försäljning, reparation samt service och installationer såväl inom garantitiden som efter. Med vår kunskap och erfarenhet är vi det självklara valet för dig som vill ha bästa möjliga service och resultat.

Vårt arbete med tvättstugor

När det är dags att byta utrustning i din tvättstuga kan vi hjälpa till. Vi utför allt från enstaka utbyten av tvättmaskin till totalrenoveringar. Med en modern maskinpark i tvättstugan får du en mycket lägre driftkostnad (avseende el- och vattenförbrukning). Vi samarbetar med de tre ledande fabrikaten på marknaden: Miele, Podab och Electrolux (Wascator).

Vi hjälper dig med att:
  • Byta maskiner
  • Totalrenovera tvättstugan
  • Köpa nya maskiner
  • Hyra maskiner
  • Olika finansieringsmöjligheter till dina nya maskiner

 

Hör av dig till oss

Lägg din tvättstuga i våra trygga händer. Vid funderingar inför köp och önskan om reparation av din tvättmaskin är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan. Vill du att vi ska höra av oss till dig? Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi så snart vi kan.

Exempel på våra kunder inom tvättstugor

Bostadsrättsföreningar

För ett flertal olika BRF:er i närområdet levererar, installerar och reparerar vi tvättstugor och dess utrustning och har gjort under flera år.

Fastighetsägare

För ett flertal olika fastighetsägare i närområdet levererar, installerar och reparerar vi tvättstugor och dess utrustning och har gjort under flera år.

Exempel på några av våra leverantörer och samarbetspartners inom tvättstugor