Ergonomiska hjälpmedel i storkök

Att arbeta i storkök eller restaurang är ett tungt yrke som belastar kroppen. Det är då viktigt att man har rätt hjälpmedel för att minska risken för förslitnings- eller belastningsskador. Holmgrens Väst AB erbjuder försäljning och installation av ergonomiska hjälpmedel så som lyfthjälpmedel, höj- & sänkbara bord och arbetsplattformar, inom storkök och restaurang.

På grund av många tunga lyft är risken för skador stor i storkök eller restauranger. För att undvika att dina medarbetare skadas på jobbet säljer och installerar vi hjälpmedel som ska förenkla vardagen. Vi arbetar tätt ihop med Ergofokus som erbjuder kvalitativa hjälpmedel så som lyftvagnar, höj och sänkbara arbetsbänkar eller bord, rullvagnar, mattor och ösredskap.

Ergofokus och deras produkter gör det möjligt att bland annat ösa mellan gryta & kantin utan att utsätta din kropp för större påfrestning. Göra tunga lyft utan att felbelasta och utsättas för skaderisk.

 

Vänd dig till oss
Varmt välkommen att kontakta oss på Holmgrens Väst. Vi verkar inom Göteborg, Mölndal, Lerum, Kungälv Öckerö, Kungsbacka, Härryda, Stenungsund – med flera. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan och du kan även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så snart vi kan!