Dags för ny kylanläggning?

Behöver du ett kylrum eller frysrum? Är det dags för service av din kylanläggning? Vi på Holmgrens Väst är experter inom området. Vi finns med dig såväl inför ditt köp som efter. Vi är auktoriserade för ett flertal fabrikat och du kan på så vis känna dig trygg när du anlitar oss. Vi utför service och installationer både inom och efter garantitiden.

Vårt arbete med kylanläggningar

Inom flera verksamheter har man behov av att till exempel kyla och frysa mat. Då krävs kylrum, frysrum och blastchillers som går att lita på. På Holmgrens Väst är vi experter på kylanläggningar och hjälper gärna till med såväl val av produkt som reparationer. Bland våra kunder hittar du exempelvis:

  • Skolor
  • Äldrevård
  • Restauranger
  • Privata och offentliga företag

 

Anlita en certifierad och ackrediterad partner

När du anlitar oss får du en kunnig och serviceinriktad partner. Vi är certifierade för arbeten med köldmedier. Vi är dessutom ackrediterade för trycksättning och våra tekniker har personscertifikat. Har du frågor inför ditt köp av kylanläggning eller vill du boka oss för service eller reparation? Varmt välkommen att kontakta oss! Vi verkar inom Göteborg, Mölndal, Lerum, Kungälv, Öckerö, Kungsbacka, Härryda, Stenungsund – med flera. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan och du kan även fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så snart vi kan!

Vårt arbete med kylanläggningar

Kungsbacka Stad

Kungsbacka är en pågående och utvecklande kund som vi på Holmgrens jobbar med. För dem installerar och reparerar vi kylanläggningar i deras skolor, förskolor och äldreboenden m.m.

Sjukvården

Sjukvården är ett spännande område. Det innefattar många av våra specialiteter så som kylanläggning, storkök och tvättstuga. Service och reparation sker på allt mellan sjukhus och vårdhem.

Exempel på några av våra leverantörer och samarbetspartners inom kylanläggningar