Vi har lång erfarenhet och har genom alla år, alltid satt kunden i fokus Tommy Holmgren, VD

Vi är Holmgrens

Holmgrens Väst AB är ett familjeföretag med 50 års erfarenhet av försäljning, installation, reparation och service. 1968 startade vi med 3 anställda och lagade då fotogenkaminer. Idag är vi 40 anställda och arbetar med fem stora fokusområden; värmepumpar, storkök, vitvaror, tvättstugor och kylanläggningar.

Ett familjeföretag

Holmgrens Väst startades 1968 av Siv och Stig Holmgren i Utby, utanför Partille. Företaget växte och flera år senare tog barnen över företaget med Tommy i spetsen. Genom att sedan dess ha arbetat med god service och bra personal har Holmgrens idag kunder som funnits med ända från start.

Vår riktlinjer

Våra montörer har social kompetens och möter upptänkliga svårigheter som kan uppstå. Du som kund kan alltid resonera och diskutera med montören om relevant information. En av våra viktigaste riktlinjer är att vi alltid skall lämna miljö, maskin och utrymme i samma skick, eller bättre än när vi anlände till plats.

Certifikat

Vi har certifierat för kommersiell kyla samt är ackrediterat för trycksättning. Våra servicetekniker har rätt utbildning och våra kyltekniker har personcertifikat. Vi är också miljöcertifierade enligt ISO 14001 sedan år 2011.

Miljöarbete

Vi strävar efter att reducera förbrukning av drivmedel till våra servicefordon samt el- och oljeförbrukning till vår fastighet

Läs mer

Referenser/kunder

Service är viktigt för oss på Holmgrens Väst AB, och det är därför vi har haft äran att jobba med kunder som: Förbo, Göteborgs Kommun, Roséns, Mölndals Stad, Kungsbacka Kommun, Lerums Kommun m.fl.

Vi kommer alltid att utvecklas efter marknadens och kundens krav

Vi har 22 fullt utrustade fordon för professionell service och halva vagnparken är gasdrivna miljöbilar